TRAM 2006

Scheldeland en ALV 2006: een interessante een leerzame bijeenkomst over het verder positioneren en ontwikkelen van het Scheldeland als toeistische regio. ALV aan boord van de Blauwe Reiger. Boottocht op de Schelde. Meer info is te vinden in de Quick Scan. Frank geeft aan deze op de website te zetten.

Texel: centrale thema was duurzaam toerisme, bezoek Ecomare, Mongoolse tent en agro-toeristisch initiatief. Centraal onderwerp: marketing van Texel als onderdeel van het Waddengebied en de onttrekking van steeds meer vakantiehuizen aan de t-r markt.

Schouwen-Duiveland. Goed bezochte, warme bijeenkomst

Hoge Veluwe; Creatieve bijeenkomst rond de vraag hoe de Hoge Veluwe verder te vermarkten. Na een presentatie van Theo (5 jaarlijks bezoekersonderzoek) volgt een korte rondleiding over het park en het Kroller-Muller museum. In de middagbijeenkomst ontstaan veel nieuwe, leuke ideeën om de Hoge Veluwe verder in de markt te zetten (zie ook de Quick Scan op de website).

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on FacebookPin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone