TRAM 2000

0 maart, L. Gadron, Rotterdam
Algemene Ledenvergadering, restaurant Engels. Rondrit per bus, toelichting op ‘neergang’ en ‘opkomst’ van Rotterdam door L. Gadron. Bij de Oude Haven te voet naar ………… (5 huizen is nu restaurants/bars). Toelichting op de toeristische ontwikkeling van Rotterdam door …… Te voet naar restaurant ‘De Pijp’ in de Gaffelstraat voor de maaltijd.

25 mei, W. van Hooff, Emmen / Oranje.
Topografische Dienst: film over werkwijze, rondleiding en toelichting. Lunch en discussie met medewerkers. Dialoog met dhr. Juurlink, manager Speelstad Oranje over marketing van de attractie en rondleiding.

21 september, P. Zwaan, Doorwerth. Quick-scan Kasteel Doorwerth. Presentatie toeristisch beleid, verdieping in probleemstelling en rondleiding door toeristisch cluster van attracties en voorzieningen. Bespreking probleemstelling plenair, uitwerking in workshop en plenaire presentatie en conclusies.

24/25 november, F. Verkoijen, Antwerpen.
TRAM-lustrum in Antwerpen, start in de Zoo. Inleiding door L. Verwerft, Toerisme Provincie Antwerpen. Toelichting op functioneren Antwerpse Zoo en rondleiding, lunch. Te voet naar Diamantmuseum, toelichting op ontwikkelingen. Diner met live muziek en zingende ‘russische’ gastheer. Uitgebreide verkenning van het centrum op de fiets. Lunch aan boord van Diamont Princess. Toelichting op ontwikkeling jachthaven Willemdok en (toeristische) projectontwikkeling gehele havengebied. Wandeling door het ontwikkelingsgebied. Deze bijeenkomst leidt tot een kennismaking met Vlaamse ‘gelijkgestemden’.

Geef een reactie