Gouda genomineerd voor de Nationale Citymarketing Trofee.

In mei/juni zal TRAM bij elkaar komen in Gouda (meld je hier aan: via deze link: http://doodle.com/htq2csd7et29vrtv  ) en hier relevant nieuws over Gouda.

De nominaties van de vijfde editie van de Nationale Citymarketing Trofee zijn bekend. In de categorie boven 100.000 inwoners zijn er dit jaar vier genomineerden: Eindhoven, Den Haag, Amsterdam en Dordrecht. In de categorie onder 100.000 inwoners zijn Gouda, Leeuwarden en Zandvoort de genomineerde gemeenten. Al eerder stond Gouda in de top drie van gerenommeerden, maar verloor toen van Veenendaal. 

De afgelopen weken konden de burgemeesters en citymarketeers in Nederland hun gemeente aanmelden voor de titel ‘Beste citymarketing-gemeente’. Ook konden zij andere gemeenten nomineren voor deze titel. De lijst is vervolgens voorgelegd aan de onafhankelijke vakjury en enkele andere experts. De jury is vervolgens tot bovenstaande nominaties gekomen. Daarbij is gekeken naar een aantal belangrijke aspecten, zoals de aanwezigheid van doelstellingen en kernwaarden, beleid en beleidsstukken op dit terrein, onderzoek naar effecten en resultaten van citymarketing en de wijze van organisatie. 

 

De eerste prijs wordt op 10 juni in Den Haag bekend gemaakt en uitgereikt.

Nicolaas

Geef een reactie