Bestuursvergadering 2009

Maandagavond 11 mei heeft het bestuur genoten van een frisje en een broodje kaas in de unieke lokatie In den Bockenreijder in Esbeek. Hierover een korte blog van uw voorzitter.

Blog van bestuursvergadering

Na op 12 maart verkozen te zijn als voorzitter van TRAM zijn er nu twee maanden verstreken. Tijd om als nieuw bestuur eens een informele-tussentijdse-en-niet-genotuleerde vergadering te beleggen. Dus op 11 mei streken Gilles, Sabine, Nicolaas en ondergetekende neer in de bijzondere locatie In Den Bockenreijder.

Na wat discussies en gedachtenwisselingen hebben we nu de klok gelijk staan voor een succesvol TRAM jaar. Op deze site zal de agenda snel gevuld gaan worden met de data van bijeenkomsten in 2009 en (ja ook!) 2010. Niet alles is al inhoudelijk al uitgewerk, maar bovenal is duidelijk dat de 4 jaarlijkse TRAM bijeenkomsten de kern zijn van het netwerk, en dat die bijeenkomsten twee belangrijke kritische succesfactoren hebben. Ten eerste moet de inhoud dusdanig relevant en kwalitatief zijn dat je “iets gemist hebt” als je er niet was, en ten tweede zal er (meer?) tijd ingeruimd moeten zijn voor het (in)formele netwerken.

Misschien dat we nog wat gaan experimenteren met aanvangstijden, of met wat sturing op regio’s. Heeft u hier ideeën over, ik lees uw reactie graag.

Uitgebreid zijn we ingegaan op de latente discussie “wat moeten we nu met die website?” “moet ík nu ook gaan bloggen?” “Wat ís bloggen en twitteren en LinkedInnen nu eigenlijk”. Tja. U moet natuurlijk niets. Maar, we hebben geconcludeerd dat áls u ervaring wilt opdoen met social media , er geen betere, veiligere en bekendere omgeving is dan uw eigen TRAM Netwerk. Via TRAM kunt u eens een blogje plaatsen. Of eens een reactie plaatsen. Actief of passief, niets moet en alles kan. Ik raad het u in ieder geval van harte aan.

Tot 11 juni, intussen tot een toevallig treffen, offline of online.

Robert

Geef een reactie